FAZENDA PARAISO

Kiszerelés: 250g

Egy √ļjabb t√©telt hoztunk el nektek a braz√≠liai Minas Gerais r√©gi√≥b√≥l, amelyet joggal nevezhet√ľnk a helyi k√°v√©termeszt√©s sz√≠v√©nek. A Paraiso farm tulajdonosa Pedro Veloso √©s csal√°dja. Pedro eg√©sz √©lt√©ben k√°v√©val foglalkozott, √©s komolyan elk√∂telezte mag√°t a minŇĎs√©gi termel√©s mellett. Napi rutinj√°hoz tartozik, hogy reggelente megl√°togatja a farmokat, fel√ľgyeli a betakar√≠t√°st √©s a feldolgoz√°s folyamat√°t. Ennek az odafigyel√©snek k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy a farm mind UTZ √©s Rainforest megb√≠zhat√≥s√°gi minŇĎs√≠t√©ssel rendelkezik. A k√°v√© minŇĎs√©ge mellett, Pedro sz√°m√°ra fontos a mindennapi kapcsolattart√°s a partnereivel, ez√©rt d√©lut√°njait az irod√°j√°ban t√∂ltve szem√©lyesen fogadja azok h√≠v√°sait.
A k√°v√©babok a sz√ľret ut√°n a lehetŇĎ legnagyobb figyelmet kapj√°k, ez√©rt a p√∂rk√∂l√©s sor√°n mi is odafigyel√ľnk arra, hogy megtarts√°k a testess√©g√ľket √©s a termŇĎter√ľletre jellemzŇĎ minŇĎs√©get.

3 200 Ft Nett√≥ √°r: 2 520 Ft

Ország РBrazília
Régió РCerrado Minero
TermelŇĎ – Pedro Veloso
Arabica Vari√°ns – Yellow Catuai
Feldolgozási mód РPulped Natural
TermŇĎhely tengerszint feletti magass√°ga – 1066 m

V√©lem√©ny√ľnk: √ćzjegyeiben csokol√°d√©, mogyor√≥ √©s mandula jellemzi. ¬†A kiegyens√ļlyozott aromavil√°g √©s enyhe savass√°g l√°gy ut√≥√≠zzel p√°rosul. Kimagasl√≥ √©dess√©ge miatt egy komplex √©lm√©nyt ny√ļjt.

 

Kos√°r
There are no products in the cart!