MARIO MARIN

Kiszerelés: 250g

Szeretn√©nk bemutatni nektek az egyik friss, k√ľl√∂nleges t√©tel√ľnket, amely egyenesen Costa Rica sz√≠v√©bŇĎl, a Tarraz√ļ r√©gi√≥b√≥l √©rkezett. A farm vezet√©s√©t Misael Marin, Mario nagyapja kezdte, aki Mario √©desapj√°val k√∂z√∂sen √ľltett√©k az elsŇĎ cserj√©ket az √ľltetv√©nyen. 2010-ben tanulm√°nyai befejez√©se ut√°n Mario √°tvette az ir√°ny√≠t√°st √©s 5 √©v kem√©ny munk√°j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎn az addigi nagykereskedelmi termel√©st a specialty k√°v√©termel√©s ir√°ny√°ba forgatta.
Az legnagyobb kih√≠v√°s az √°talakul√°s sor√°n, a folyamatos harc a kl√≠mav√°ltoz√°s ellen √©s a megfelelŇĎen √©rett csereszny√©k felismer√©se a sz√ľret sor√°n. Mario az √©vek sor√°n √ļj feldolgoz√≥√°llom√°st √©p√≠tett, √ļj tetŇĎszerkezetet emelt a sz√°r√≠t√≥ √°gyak f√∂√©, amely v√©di a csereszny√©ket a magas p√°ratartalomt√≥l.
Jelen t√©tel√ľnk feldolgoz√°s√°n√°l, a h√°ntol√°sn√°l a gy√ľm√∂lcsh√ļs nagy r√©sz√©t a babokon hagyj√°k, √≠gy a red/black honey feldolgoz√°s kezdet√©t veszi. K√©sŇĎbb a babok egy l√©gmentesen z√°rt szifonba ker√ľlnek, ahol p√°r √≥r√°t pihennek, hogy a kontroll√°lt ferment√°ci√≥s folyamat beinduljon. Az √≥r√°nk√©nti mozgat√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen a k√°v√©babok sz√≠ne s√∂t√©tedni kezd, √©s a magas cukor tartalom miatt a gy√ľm√∂lcsh√ļs √°llaga elkezd sŇĪrŇĪs√∂dni. Mario szerint ezen feldolgoz√°s utat mutathat azon termŇĎter√ľleteknek, ahol kl√≠ma √©s a k√∂rnyezeti hat√°sok nem a legmegfelelŇĎbbek.

4 100 Ft Nett√≥ √°r: 3 228 Ft

Out of stock - Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Orsz√°g – Costa Rica
R√©gi√≥ – Santa MariŐĀa de Dota, Dota, Vara Blanca, TarrazuŐĀ
TermelŇĎ – Mario Marin
Arabica Vari√°ns – Typica, Yellow CatuaiŐĀ
Feldolgozási mód РHoney
TermŇĎhely tengerszint feletti magass√°ga – 1850 – 2050 m

 
V√©lem√©ny√ľnk: Ezen t√©tel√ľnket k√∂zepes savass√°g jellemzi, amely karakteres testess√©ggel p√°rosul a cs√©sz√©ben. A tejcsokol√°d√© √©dess√©ge t√∂k√©letesen kieg√©sz√≠ti az aszalt s√°rgabarack gy√ľm√∂lcs√∂ss√©g√©t, amely mang√≥ra eml√©keztetŇĎ fŇĪszeres lecseng√©ssel tal√°lkozik.
Kos√°r
There are no products in the cart!