DIMTU TERO

Kiszerelés: 250g

Minőség, nyomonkövethetőség, fenntarthatóság. Getachew Zeleke szerint ezek mind könnyen elérhtőek a Guji Zone termelői számára is a hatalmas munka moráljuknak köszönhetően. Getachew az Odo Shakiso kerülethez közeli falvak közös munkájában látja a jövőt.

A farmerek az egyenlőség jóvoltából prémiumot, fejlesztésre felhasználható kamatmentes hiteleket, eszköz támogatást kaphatnak az állandó kávé cseresznye árak mellett.

Dimtu Tero egy közel 151 hektáron elterülő farm Etiopia Odo Shakiso kerületében. Getachew 136 regisztrált farmerrel dolgozik, hogy a környék legjobb minőségű kávéját termeljék. A szüret és a feldolgozás egyaránt organikusan, a társadalomra felelősen és környezetbarátan zajlik. Ez az eljárás megszerezte többek között a BCS OKO és NOP valamint az EU és JAS Organikus tanúsítványokat.

3 500 Ft Nettó ár: 2 756 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Etiópia
Régió – Guji Zone, Shakiso district, Tero village
Termelő – Getachew Zeleke
Arabica Variáns – Heirloom
Feldolgozási mód – Mosott
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1808-2128 m

 

Véleményünk: Ezen tételünk etióp kávéra jellemző üde aroma világgal és komplex savassággal rendelkezik, amely a termőterületre jellemző bársonyos textúrával párosul. Ízjegyeiben leginkább a mandarin, és citrom gyümölcsössége, és a jázmin virágossága jelenik meg.

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft