EL CAMBALACHE

Kiszerelés: 250g

Az öt és fél hektáros farm Dipiltoban,a nicaraguai Nueva Segovia régióban 1350-1500 méteres tengerszint feletti magasságban helyezkedik el. Tulajdonosa Samuel Zavala aki a farm vezetését néhány éve vette át édesapjától. Samuel a fiatal agronómus a farmon él családjával az utóbbi években többszörös Cup of Excellence díjat nyertek. A kávé feldolgozásánál egyszerre követik mind a hagyományos eljárásokat, de ugyanakkor szívesen kísérleteznek különböző anaerobic és egyéb fernentációs feldolgozási technikákkal.  Erről a farmról tavasszal négy különböző tételt foglaltunk le. Ezek közül az első melyet bemutatunk, egy mosott eljárással készült caturra.

3 500 Ft Nettó ár: 2 756 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Nicaragua
Régió – Dipilto, Nuova Segovia
Termelő – Samuel Zavala
Arabica Variáns – Caturra&Catuai
Feldolgozási mód – Mosott
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1350-1500 m

 

Véleményünk: Ezen friss nicaraguai tételünket tejcsokoládés édesség jellemzi, amely lágy fekete teás testességgel és kiegyensúlyozott enyhe nyári almára emlékeztető ízjegyekkel párosul. 

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft