FAZENDA CACHOEIRA DA GRAMA

Kiszerelés: 250g

Fazenda Cachoeira da Grama 1890 óta a Carvalho Dias család tulajdona. A farm 3 mérföldre a határtól a Mogiana hegységben 1.100-1.250 méteres magasságon helyezkedik el. Gabriel de Carvalho Dias Barzília egyik vezető mezőgazdásza, családjával közösen több farm tulajdonosa a régióban. Fazenda Cachoeira da Grama egy közel 165 hektár alapterületű ültetvény ahol minden munka manuálisan folyik.

A betakarítás manuálisan történik egy földre terített vászonra, elkerülve a cseresznyék talajjal való érintkezését. A feldolgozás folyamata a szokottnál gyorsabb, megelőzve a fermentálás beindulását. A válogatott kávébabok felfüggesztett ágyon pihennek amíg elérik a 20%-os nedvességtartalmat. A következő lépésnél mechanikus szárítókat alkalmaznak aminek a segítségével 11%-ig csökkentik a nedvesség tartalmat.

A kávébabok a szüret után a lehető legnagyobb figyelmet kapják, hogy megtartsák a testességüket és a termőterületre jellemző minőséget.

3 200 Ft Nettó ár: 2 520 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Brazília
Régió – Mogiana (São Paolo)
Termelő – Gabriel Carvalho Dias
Arabica Variáns – Yellow Bourbon
Feldolgozási mód – Pulped Natural
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1100 – 1250 m

Ízjegyeiben csokoládé, mogyorò és mandula jellemzi.  A kiegyensúlyozott aromavilág és enyhe savasság lágy utóízzel párosul. Kimagasló édessége miatt egy komplex élményt nyújt.

 

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft