FAZENDA DA LAGOA

Kiszerelés: 250g

Fazenda Da Lagoa a brazil kávé termelés szívében, Minas Gerais tartományban 1.100 méter magasan helyezkedik el. A környéken a tudás és hozzáállás a minőségi termeléshez az elmúlt 200 évben generációról generációra szállt. Napjainkban a farm egyik vezetője Joaquím Paiva szerint az itt végzett munka többet jelent az üzletnél – inkább egy életérzés!

A farm közel Santo Antonio do Amparo városához 2.850 hektáron terül el, ami magába foglal 1.500 hektár méretű kávé ültetvényt, természetvédelmi rezervátumokat, erdőket, legelőket. Több patak összekapcsolódásából a terület határát kettő folyó alkotja.

Az ültetvényen minden folyamat óriási odafigyeléssel zajlik a talaj védelme és környezeti egyensúly fenntartása végett. A több száz éves tradíciók mellett tudományos kutatásokra alapozva egyre több modern technikát építenek be a termelés folyamatába.

 

3 200 Ft Nettó ár: 2 520 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Brazília
Régió – Minas Gerais
Farm – Fazenda Da Lagoa
Arabica Variáns – Catuai & Mundo Nova & Acayá & Catucai
Feldolgozási mód – Natural
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1100 m

 

Véleményünk: Ezen tételünk a brazil kávékhoz képest egy kerek élményt alkot. Kellemes édessége és krémes textúrája emeli a komplexitást. Alacsony savassága egyensúlyban kerül az étcsokoládéra és pörkölt mogyoróra emlékeztető ízjegyekkel.

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft