fbpx

FAZENDA PARAISO

Kiszerelés: 250g

Egy újabb tételt hoztunk el nektek a brazíliai Minas Gerais régióból, amelyet joggal nevezhetünk a helyi kávétermesztés szívének. A Paraiso farm tulajdonosa Pedro Veloso és családja. Pedro egész éltében kávéval foglalkozott, és komolyan elkötelezte magát a minőségi termelés mellett. Napi rutinjához tartozik, hogy reggelente meglátogatja a farmokat, felügyeli a betakarítást és a feldolgozás folyamatát. Ennek az odafigyelésnek köszönhető, hogy a farm mind UTZ és Rainforest megbízhatósági minősítéssel rendelkezik. A kávé minősége mellett, Pedro számára fontos a mindennapi kapcsolattartás a partnereivel, ezért délutánjait az irodájában töltve személyesen fogadja azok hívásait.
A kávébabok a szüret után a lehető legnagyobb figyelmet kapják, ezért a pörkölés során mi is odafigyelünk arra, hogy megtartsák a testességüket és a termőterületre jellemző minőséget.

3 200 Ft Nettó ár: 2 520 Ft

Ország – Brazília
Régió – Cerrado Minero
Termelő – Pedro Veloso
Arabica Variáns – Yellow Catuai
Feldolgozási mód – Pulped Natural
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1066 m

Véleményünk: Ízjegyeiben csokoládé, mogyoró és mandula jellemzi.  A kiegyensúlyozott aromavilág és enyhe savasság lágy utóízzel párosul. Kimagasló édessége miatt egy komplex élményt nyújt.

 

Kosár
There are no products in the cart!