GUJI GIGESA

Kiszerelés: 250g

 

Guji Gigesa az elmúlt 2 év egyik legsikeresebb kávéja a kínálatunknak, ezért úgy döntöttünk, hogy az idei szüretből is bebiztosítjuk magunkat. Guji egy dombos, hegyvidéki terület, amelyen kiválóan termő talaj van. A növényvilág buja és zöld, a kávé ezen a területen jóval azelőtt termett, mielőtt az emberek felfedezték.

Guji Gigesa volt az elsö feldolgozó állomás amit a Testi Trading épített. Az út Shasikon keresztül kb. 5óra autóval a feldolgozóállomásig, amit a mai napig földutakon kell megtenni. Az állomás 1780 méteren helyezkedik el, ezért a kávé itt 1750-1950 méteres magasságon terem.

A betakarítás idején mintegy 200 farmer dolgozik. A kíméletes száraz feldolgozási eljárás lehetővé teszi, hogy a kávébab hosszú ideig legyen a gyümölccsel, mivel a cseresznyét 15-18 napig szárítják. Ez adja a kávénak azt az édes, gyümölcsös ízt, amelyet nagyra értékelünk, és szeretünk.

3 500 Ft Nettó ár: 2 756 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Etiópia
Régió – Sidamo, Guji
Termelő – Faysel Yonis
Arabica Variáns – Heirloom
Feldolgozási mód – Natúr
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1750-1950 m

 

Véleményünk: Aszalt eperre és áfonyára emlékeztető aromavilág. Ízeiben leginkább aszalt gyümölcsös csokoládéhoz hasonlítható. Közepesen nehéz testesség jellemzi, amely bársonyos textúrával, hosszú lecsengéssel bír.

 

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft