MATA DO SALGADO

Kiszerelés: 250g

Ezt a kávét Pedro Humberto Veloso termelte a Mata do Salgado nevű farmon 1100 méteres tengerszint feletti magasságban, Cerrado Mineiro régióban, Minas Gerais tartományban, Brazíliában.

A méltán ismert Daterrához hasonlóan Veloso Coffee is a minőségi kávétermesztés elkötelezettje, nem titkolt céljuk a brazil kávéval kapcsolatos negatív vélemények megváltoztatása.
A sajátos feldolgozási módszerek, új variánsok termesztése, valamint a farmon rendelkezésre álló infrastruktúra, saját feldolgozó, és hántoló üzem, valamint egy vadonatúj laboratórium lehetővé teszi, hogy rendkvül jó minőségű, a klasszikus sötét csokoládés, és mogyorós ízjegyektől eltérő minőségi kávékkal rukkolhassanak elő.

Mint a világ legnagyobb kávétermelője, Brazília inkább a kommersz kávéiról ismert, de ne hagyjuk, hogy ez félrevezessen minket, hiszen az új szemlélet bizonyítja, hogy ez az ország a kávé szerelmeseinek egy elkötelezett nemzete, akik szenvedélyesen és elkötelezetten próbálnak lépést tartani gyorsan változó, és fejlődő specialty kávés iparággal.

3 200 Ft Nettó ár: 2 520 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Brazília
Régió – Cerrado Mineiro
Farm – Mata do Salgado Farm
Termel
ő neve – Pedro Humberto Veloso Arabica Variáns – Yellow Catuai
Feldolgozás – Száraz
Farm tengerszint feletti magassága – 1100 m

 

A rendelkezésünkre álló 303-as tétel.

Ízjegyei : kellemesen krémes testesség, trópusi gyümölcs, tejcsokoládé, mézre emlékeztető édesség.

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft