Molnár Attila Master Class

Egy sűrű, átfogó képzés Molnár Attila négyszeres barista bajnoktól, érthetően mindenről, amivel a specialty kávé világában találkozhatsz. Mindez a személyes nézőpontjával és tapasztalatával vegyítve.

 

A képzést kávéismerettel indítjuk, így betekintést nyerhetsz a kávé farmerek életébe, megismerkedhetsz a kávé fajtákkal és termőterületeivel, a különböző feldolgozási módokkal. A víz kémiáját is megismerheted, különböző oldott anyag tartalmú vizeket kóstolunk, megtanulod a kávékóstolási protokollt, tematikát és fejlesztjük a kávé felismerési képességedet, majd a pörkölésbe is belekóstolhatsz. A filterkávé eszközök működésébe is betekintést nyerhetsz, a hideg és a meleg technikákat egyaránt megismerheted. A tökéletes espresso készítésének minden fontos részletét megtanulod, egészen a gépismerettől indulva. Utolsó pontként pedig a latte art minta öntés technikáját gyakoroljuk.

 

Ajánljuk kezdő baristáknak, kávékedvelőknek, otthoni kávé fogyasztóknak és mindenkinek, aki kíváncsi gyakorlati tapasztalatokra egy négyszeres barista bajnok szempontjával. 

 

A képzés ára tartalmazza mindkét napon az ebédet és frissítőt, illetve a részvevők egy csomag specialty kávét kapnak ajándékba. Az első napot pedig exkluzív alkoholkóstolóval zárjuk. Szállás igény esetén az info@oneeleven.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Időtartama: 2 x 8 óra

A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól, de ezt a Covid-19 helyzetre való tekintettel rugalmasan kezeljük.

Részvételi díj:

180.000-ft

Helyszín:

 Budapest

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Kosár
There are no products in the cart!