REINA ELIZABETH

Kiszerelés: 250g

Ezen kávénk egyenesen Costa Ricából érkezett a La Casita farmról, amelyet Marvin és fia Pablo Barrantes vezet. A területen már 1959-óta foglalkoznak kávétermeléssel, de 2017-ben elkészült a feldolgoz állomás is, melyet édesanyjuk után a Reina Elizabeth nevet kapta.
Marvin a terület adottságait kihasználva, különböző microlotokkal kezdett el kísérletezni. Ennek egyik eredményét jó barátunkkal Per Nordbyval karöltve hoztuk el nektek.
Kávénk egy igazán erős Milenio F1 variáns, amely a Sarchimor és a Rume Sudan keresztezéséből született. Megfelelő odafigyelés mellett, egészséges talajban nevelt cserjéknek magas az ellenálló képessége és magas a terméshozama.
Az érett cseresznyék a szüret után azonnal feldolgozóállomásra kerülnek. A kávébabokon található gyümölcshús egy részét eltávolítják, így teret adva a black honey feldolgozásnak. A következő állomás az emelt ágyakhoz vezet, amelyek Marvin családi háza mellett találhatóak. Itt az időjárástól függően 18-22 napig száradnak a cseresznyék.

4 100 Ft Nettó ár: 3 228 Ft

Elfogyott - Kérj e-mail értesítést arról, hogy mikor lesz a termék újra elérhető!

Ország – Costa Rica
Régió – San Luis of Grecias, West Valley
Feldolgozó állomás – Reina Elizabeth
Termelő – Marvin Barrantes
Arabica Variáns – Milenio F1
Feldolgozási mód – Black Honey
Termőhely tengerszint feletti magassága – 1500 m

 

Véleményünk: Kávénkat elegáns, könnyű testesség jellemzi, amely kellemes közepes savassággal társul. Ízjegyeiben igazán gyümölcsös, szárított mangós tejcsokoládéra emlékeztet, amely az érett alma édességével párosul.

Kosár
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft