fbpx

SCA Barista Foundation

60 000 Ft

Mi is az a SCA? Egy nonprofit szervezet, amely világszerte több ezer kávés szakembert képvisel, a termelőktől a baristákig. A szakmai nyitottság és a tudás megosztása a SCA filozófiája, célja pedig, hogy egyesítő erőként képviselje a minőségi kávéipart.

A specialty kávé sokoldalú iparági szegmens. Az SCA oktatási programjai segítenek a önképzésben és a szakmai képességek elsajátításában. Az elismert SCA oktatók (AST) által tanított programok kiváló minőségű oktatást kínálnak a tanulók karrierjének minden szakaszában.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SCA Barista Foundation” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SCA Barista Foundation

Ez a modul lehetővé teszi az alapvető kávé ismeretek és gyakorlati képességek elsajátítását. Tökéletes választás mind az otthoni kávérajongók, mind az eszpresszó gépen már gyakorlatot szerzett jelentkezők számára. Az SCA Barista Skills Module világszerte elismert oktatást biztosít az eszpresszó- és tejtechnikában, illetve a latte art művészetében. Sajátítsd el a kávézó pultja mögött szükséges gyakorlati ismereteket: az őrlő beállításától kezdve, a tökéletes tej gőzölésén keresztül, az eszpresszó tudományos elemzéséig.

E-voucher vásárlása esetén Utánvétes fizetés nem lehetséges, ezért kérünk ne válaszd ezt az opciót!
A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól.

Képességszint:

Foundation

Részvételi díj:

60.000-ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Kosár
There are no products in the cart!