fbpx

SCA Brewing Foundation

60 000 Ft

Mi is az a SCA? Egy nonprofit szervezet, amely világszerte több ezer kávés szakembert képvisel, a termelőktől a baristákig. A szakmai nyitottság és a tudás megosztása a SCA filozófiája, célja pedig, hogy egyesítő erőként képviselje a minőségi kávéipart.
A specialty kávé sokoldalú iparági szegmens. Az SCA oktatási programjai segítenek a önképzésben és a szakmai képességek elsajátításában. Az elismert SCA oktatók (AST) által tanított programok kiváló minőségű oktatást kínálnak a tanulók karrierjének minden szakaszában.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SCA Brewing Foundation” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SCA Brewing Foundation

Függetlenül attól, hogy otthon, vagy a kávézóban szeretnéd a legtöbbet kihozni a kávéból, a Brewing modul a segítségedre lesz. A kurzus bemutatja a különböző áztatásos és csepegtetős technikákat, és megvizsgáljuk a jó kávé elkészítéséhez szükséges nélkülözhetetlen paramétereket. Bemutatjuk a digitális refraktométer és a SCA Brew Control Chart használatát is, melyet az összes professzionális kávézó a filterkávé receptjének tökéletesítéséhez használ.

E-voucher vásárlása esetén Utánvétes fizetés nem lehetséges, ezért kérünk ne válaszd ezt az opciót!
A megvásárolt E-voucherrel szabadon választható az adott képzés jövőbeli időpontjainak bármelyike. Mivel a képzések limitált létszámban mennek ezért előzetes időpontegyeztetés szükséges beváltásukhoz. A voucher 3 hónapig érvényes a vásárlástól.

Képességszint:

Proffessional

Részvételi díj:

60.000-ft

Helyszín:

 Sopron

 

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Kosár
There are no products in the cart!